Pages

Friday, October 30, 2009

Menyokong PAS..

SALAM PERJUANGAN,


KITA MENYOKONG PAS 
....BUKAN KERANA DATO' NIK AZIZ
....BUKAN KERANA DATO' HADI AWANG
....BUKAN KERANA DATO' HARUN DIN
....BUKAN KERANA MANUSIA

TAPI KITA MENYOKONG PAS
....KERANA DASARNYA ADALAH ISLAM
....DAN SERUANNYA ADALAH ALLAHUAKBAR
TAKBIR! TAKBIR!


JANGANLAH MEMESONGKAN DASAR DAN SERUANNYA....

rashidah-alkampari

8 comments:

cicitHJHASSANu said...

salam hajjah...

kalah pyanhabib ni!!

Ayid said...

Salam hajjah. Syukran ziarah blog ana. Enta punya blog ana dah link. Barakallahu fik. Blogger Pas Cwg Gopeng

TINTA HIJAU DARI KAKI BUKIT said...

Salam ziarah kembali dan salam persahabatan.Tq sudi kelaman ambo.Sebagai tanda persahabatan ambo dah link kan blog hajjah

BUJANG SUSAH said...

Allahualbar........!!!!!!!!!!

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

Anonymous said...

Puan Hjjh dah jd ahli PAS ker, klu belum bleh donlod borang di pastambun.blogspot.com.. terima kasih..

Mohamadazhan hjDesa said...

salam ziarah akak, teruskan perjuangan orang2 kampar.hehe.takbir!

eizan said...

semoga Islam akan trus mekar di bumi Malaysia dan lebih ramai mujahid dan mujahidah yang lahir untuk meneruskan kesinambungan dakwah dalam matlamat menegakkan daulah islamiyah

pria malaya said...

salam perkenalan juga buat kak hajjah...

semoga Islam terus berdaulat!

My Blog List

Free Blogger Templates

PAS - ISLAM 4 ALL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates