Pages

Tuesday, December 8, 2009

Kenapa Perlu Marah..

Kenapa perlu marah jika seseorang meluahkan perasaan melalui blog sendiri..
Kenapa perlu bengang jika apa yang dikatakan terkena batang hidung sendiri..
Kami bloggers cuma menegur dan menasihat..
Tanpa bloggers, parti Pakatan Rakyat takkan ke mana..
Media massa Malaysia dah memang kaki auta..
Utusan Meloya, Berita Hairan, Suram Harian semuanya pembohong..
Kat mana nak dapat info yang tepat lagi padat..
CONFIRM la bloggers..
Bloggers yang tidak perlu dibayar sesen pun..
Nak perah idea, nak cari cerita bukan senang..
Tapi bloggers yang sokong Pakatan Rakyat tak minta duit pun..
Tak minta pun dipuji..
Tak minta pun diminati..
Kami nak berkarya je..

Kalau tak boleh ditegur, jangan baca apa yang kami tulis..
Baca je media massa pengampu negara..
Hati senang, gundah tiada..

Untuk penyokong yang menyokong Unity Goverment..
Teruskanlah menyokong UG..
Kami ni nak tegur anda sebelum terlambat..
Sebelum PAS dimaki, sebelum PAS dicaci..
Kami sayang PAS tapi anda (UG) yang menyakiti hati kami..
Dah lama tunggu Unit Disiplin PAS buat tindakan terhadap geng UG tapi hampeh..
Apa pun takde..Mungkin dah zzzzzzz kot..
Ibarat UMNgok je..berjanji tapi tak tunaikan..
Memang HAMPEH dan HAPRAK..

rashidah-alkampari..

P/S :
Lawati http://motherof3mohd.blogspot.com/2009/12/bahaya-gangrene-dan-cara-merawatnya.html
Pedas dan berapi..

7 comments:

ABDUL HALIM B MD NOH said...

terima kasih kerana saya dapay copy waktu sola. dah lama dok cari sekarang baru bertemu.

mailah lagi komen-komen di blog saya..

ahmad humairi said...

tak marah...
nanti kena jual....

Briged Akhdor LR2 said...

salam ziarah balas..tq ziarah blog sy ..jk tak keberatan follow ler blog sy ..blog nie mnrik dan manthop

Luna and Thatguy said...

salam ziarah..

minta izin copy ye..kalau buleh link skali blog kami sama...

makacih..

setiakasih said...

salam..saya singgah.

hamba_tarbiyah said...

saam,anda yg mara atau org len yg mara, nmpk dlm posting cm anda yg mara, pnuh dgn prsn prejudis pd UG,mf jk trsilp..

xperlulah tmbulkn lg isu UG ni, dn xprlu nk label ini pro-UG n itu anti-UG atau ini pro-TGHH n itu pro-TGNA, ini adlh istilh2 dn tgn2 yg bkl mmecahkan jmaah..

Jika ada yg msh mngatakan trdpt pmpnn PAS yg ingin mmbawa PAS ke dlm UMNO atau bkrjasma dgn mreka, inlah sy rase istilah2 munafiq dlm jmh..

msh tdk fhm dgn pndirian Pimpinan PAS atau msh buat2 xfhm?

klu dh Allah ttupkn hti spy xdpt trma utk cbe fhm dgn UG ini, mka xkn fhm, smp bile2 xkn fhm..

jd xpyhla duk sbut2 pasal UG ni, trutamanya bg yg xnk cube fhm, dhla xfhm kmudian duk p mara bnde yg xfhm, xke xbrp nk elok tu ye x.

wallahua'lam..

anakmuaallaf said...

Salam,
Rashidah akak ada hal sikit boleh bg emel pd akak.
Ini emel akak :zaleha.mohdsaid@gmail.com

My Blog List

Free Blogger Templates

PAS - ISLAM 4 ALL © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute
This template is brought to you by : allblogtools.com Blogger Templates